ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… γκρουπ των επτά: Μετά το “αντίο” του Λόπεθ, οι άλλοι έξι που αποχαιρετούν τον Άρη

O Κριστιάν Λόπεθ αποχαιρέτησε διαδικτυακά τον Άρη. Αποτελεί παρελθόν μετά από δυο χρόνια, έχοντας κάνει μια ενδιάμεση στάση για έξι μήνες στην Καρταχένα, εκεί όπου τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες.

Το συμβόλαιο του Ισπανού τελειώνει τον Ιούνιο, δεν είναι στα πλάνα του Άρη και ο ίδιος ευχαρίστησε δημόσια τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Λόπεθ είναι στο γκρουπ των επτά από το φετινό ρόστερ του Άρη που αποχαιρετούν το Κλεάνθης Βικελίδης. Ο πρώτος από όλους βέβαια είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αποτελεί ήδη παρλθόν εδώ και μήνες.

Από κει και πέρα, οι Γιοάν Μπεναλουάν, Λερίν Ντουάρτε, Φακούντο Μπερτόγλιο και Δημήτρης Μάνος,  αποχαιρετούν τους κιτρινόμαυρους, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μοχάναντ Άλι.

Ο Ιρακινός ήρθε ως δανεικός στον Άρη, υπέστη ρήξη χιαστών κι έχασε τη χρονιά, παίρνοντας απλά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα αποφασιστεί μια ανανέωση του δανεισμού του από την Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο αυτή την στιγμή. Το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη.

To Top