ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “ειδική κατηγορία” με Λούμορ, Χαΐροβιτς και Ντένις για την… έξοδο

Ανάμεσα στα θέματα που απασχολούν τους υπεύθυνους του Άρη, στο “σβήσε-γράψε” της νέας αγωνιστικής σεζόν, είναι και το θέμα της “ειδικής κατηγορίας” τριών παικτών, που ναι με έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι πλάνα του Χερμάν Μπούργος.

Ήδη όπως αναφέραμε και χθες, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, το “δίδυμο” Λοντίγκιν-Κουέστα είναι στα “θέλω” του Άρη, στην έξοδο βρίσκεται ο Ντένις, ενώ ο Σιαμπάνης συνεχίζει εκτός απροόπτου κανονικά, έχοντας συμβόλαιο.

Ο Ντένις είναι ο ένας από τους τρεις που θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να λύσουν την συνεργασία τους.

Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, για τον οποίο έγιναν προσπάθειες και τον Ιανουάριο να πάει κάπου δανεικός, έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει.

Τέλος και ο Λούμορ, αναμένεται να είναι ο τρίτος της… παρέας που θα βρεθεί τετ α τετ για να λυθεί η συνεργασία του με τον Άρη. Δεν είναι τυχαίο ότι με τραυματία τον Γκάνεα, στα τελευταία παιχνίδια, δεν κλήθηκε καν να βοηθήσει στο φινάλε της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Είναι περιπτώσεις που χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό από τους ανθρώπους του Άρη και θα κληθούν σύντομα να λύσουν το θέμα.

To Top