ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόπεθ: “Ο Μορόν είναι σέντερ φορ La Liga”

Με εγκωμιαστικά λόγια για τον Λορέν Μορόν μίλησε ο Άνχελ Λόπεθ. Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τον Άρη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων, την εικόνα της ομάδας του, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τους Θεσσαλονικείς.

“Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα μου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης νίκησε σε αυτό το πρώτο μέρος με 2-0. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που είδα για τη δική μου ομάδα”, σχολίασε αρχικά ο κ. Λόπεθ.

Ερωτηθείς για τον Άρη είπε: “Έχει πολλοί καλούς παίκτες κι ένα πολύ σημαντικό ματς μπροστά του. Ακούω ότι έρχεται και ο Λορέν Μορόν. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Αυτού του είδους οι σύλλογοι, έχουν την ευκαιρία να φέρουν εδώ τέτοιους παίκτες”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Μορόν, λέγοντας: “Τον είχα ως παίκτη στη Χετάφε όταν ήμουν βοηθός ασίσταντ. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι σέντερ φορ La Liga. Έρχεται σε πολλή καλή ηλικία στον Άρη. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

 

To Top