Γιουβέντους: Σε επικοινωνία με την Μαρσέιγ για τον Μίλικ

Η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ για τον Αρκάντιους Μίλικ, με την περίπτωσή του να είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Η «μεγάλη κυρία» βλέπει να έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι και να έχει προκληθεί καθυστέρηση, κάτι που την έκανε να στραφεί λίγο περισσότερο στην εναλλακτική επιλογή, που είναι ο Πολωνός σέντερ φορ της ομάδας της Μασσαλίας.

Φυσικά ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Γιουβέντους και της Μαρσέιγ, όμως οι δύο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται σε επικοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC, ο Μίλικ έχει ενημερώσει την διοίκηση της ομάδας πως θα αποχωρήσει μόνο εάν πρόκειται να πάει σε ομάδα που παίζει στο Champions League ή για ομάδα από τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί ήδη και γνωρίζει. Η σκέψη του αυτή έχει ως γνώμονα την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ που πλησιάζει, οπότε είτε θέλει να πάει κάπου που να φαίνεται είτε κάπου που θα έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά, σ’ ένα πρωτάθλημα που ξέρει και δεν θα χρειάζεται προσαρμογή, για να μπορεί να αποδώσει καλύτερα γρηγορότερα.

 

 

 

To Top