Πέτροβιτς, η (τρίτη) επιστροφή;

Ο Άρης στρέφεται στην λύση του Βλάντο Πέτροβιτς για να καλύψει το κενό που έχει στους φόργουορντ. Αυτή τη στιγμή ο 34χρονος παίκτης είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος για την συγκεκριμένη θέση και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία.

Η στροφή προς τον Πέτροβιτς έχει πολλαπλή εξήγηση. Ο Άρης δεν προτίθεται να περιμένει άλλο τον Νέστορα Κόμματο. Του έκανε μια πρόταση, αυτός απάντησε αρνητικά, η ομάδα επέστρεψε με πιο βελτιωμένη πρόταση, αλλά δεν υπάρχει κάποια κίνηση από την πλευρά του παίκτη.

Προφανώς και το θέμα δεν είναι οικονομικό, γιατί το Μαρούσι δεν του προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα του δίνει τη δυνατότητα να φύγει μεσούσης της χρονιάς στο εξωτερικό αν έρθει κάποια πρόταση, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Άρης.

Παρόλο που υπάρχει θέση κοινοτικού ανοικτή, ακόμα κι αν αποκτηθεί κοινοτικός πλέι μέικερ, οι κίτρινοι επιθυμούν να έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που να ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, να γνωρίζει την πραγματικότητα του Άρη, στοιχεία που έχει ο Πέτροβιτς, έχοντας δύο θητείες στην ομάδα τα περασμένα χρόνια.

Ο τρίτος λόγος είναι οικονομικός. Ο Πέτροβιτς αγωνίζεται ως Έλληνας, είναι πολύ πιο προσιτός οικονομικά από έναν κοινοτικό, είναι πιο προσιτός ακόμα και από τον Κόμματο και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα να διαθέσει περισσότερα στις άλλες δύο θέσεις, στο “1” και στο “5”.

Ο Πέτροβιτς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι κάτι παραπάνω από θετικός για μια τρίτη θητεία με τη κίτρινη φανέλα. Αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που προσμετράται στα θετικά για ενδεχόμενη συνεργασία.

To Top