ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έρχεται πρόγραμμα… φωτιά για τον Άρη

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής ο Άρης ξεκινάει ένα πρόγραμμα… βουνό, με αντιπάλους που μόνο εύκολοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ανήκουν στο παρελθόν, με τον Άρη να έχει μια νίκη και μια ήττα. Πλέον, μπροστά υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεδομένου πως οι στόχοι για την φετινή σεζόν είναι πολύ υψηλοί, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνονται -συχνά- βαθμοί, είτε σε “μικρά”, είτε σε “μεγάλα” ματς.

Για τον Άρη ακολουθεί ένα πρόγραμμα-φωτιά τις επόμενες αγωνιστικές και οι “κίτρινοι” καλούνται να πάρουν θετικά αποτελέσματα.

Η αρχή για επιστροφή στις επιτυχίες πρέπει να γίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (3η αγωνιστική). Εν συνεχεία, οι “κίτρινοι” πηγαίνουν στην Τρίπολη. Μετά το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, υπάρχει η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Αστέρα, ο οποίος είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Έπειτα από αυτό το παιχνίδι (της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά), υπάρχει ένα νέο ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μιας και ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η τριάδα αγώνων που ακολουθεί είναι υψηλών απαιτήσεων ενώ μετέπειτα υπάρχουν κι άλλα ντέρμπι, όπως αυτά με ΑΕΚ (στη Θεσσαλονίκη την 7η αγωνιστική) και Παναθηναϊκό (στην Αθήνα την 9η αγωνιστική).

To Top