ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται σταθερότητα από τον Άρη μέχρι τη διακοπή

Ο Άρης αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό καλείται να επιδείξει αντανακλαστικά παρόμοια με αυτά που έδειξε κόντρα στον Ιωνικό και να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που θα τον διατηρήσει σε επαφή με τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι κιτρινόμαυροι αν και δεν παρουσιάζουν το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο, στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια μέχρι και τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, επιβάλλεται να επιδείξουν σταθερότητα και να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα, μετά και από τις αποτυχίες με Βόλο και ΑΕΚ, που… πλήγωσαν ουσιαστικά και βαθμολογικά το σύλλογο.

Εξάλλου και ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, έχει δηλώσει ότι η ομάδα δεν βρίσκεται στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που ο ίδιος επιθυμεί και πως μετά τη διακοπή θα υπάρχει διαφορετική εικόνα, όμως μέχρι τότε οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να παίρνουν τα αποτελέσματα με οποιονδήποτε τρόπο.

Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια, με τα τρία από αυτά να είναι εκτός έδρας. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άρης καλείται να παρουσιαστεί έτοιμος σε μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο, να πάρει αυτός τους τρείς βαθμούς και να πάρει… ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

To Top