ΜΠΑΣΚΕΤ

Το άρθρο 27 που… εκθέτει την Τσαρούχα και “εξηγεί” ξεκάθαρα γιατί πρέπει να επαναληφθούν τα τελευταία 7 λεπτά!

Ο Άρης ετοιμάζει όλα τα νομικά “όπλα” για να καταρρίψει τα όσα παράτυπα, αλλά και… επικίνδυνα έκανε η Βάσω Τσαρούχα στο παιχνίδι… 3,5 ωρών της περασμένης Κυριακής με το Περιστέρι.

Η ένσταση κατατέθηκε από τους νομικούς του Άρη την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν ημέρα εκδίκασης θα είναι η Παρασκευή, οπότε και θα κατατεθεί σχετικό υπόμνημα με όλα τα αποδεικτικά, ενώ είναι να βρεθεί ενώπιον του Αθλητικού δικαστή ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος, προκειμένου να αναλύσει τις θέσεις της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι ζητούν να ξαναγίνουν τα τελευταία επτά λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα, στα οποία παράτυπα εξαναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς θεατές, μετά τα όσα τραγελαφικά υποστήριξε και έγραψε ανυπόστατα η συγκεκριμένη διαιτητής, η οποία δείχνει ένα ανεξήγητο μένος σε βάρος του Άρη, έχοντας παράλληλα καταφέρει να γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια σχεδόν σε όλα τα παρκέ της χώρας.

Το άρθρο 27, παράγραφος 5 του κανονισμού πάντως, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Τσαρούχα και “εξηγεί” ξεκάθαρα γιατί πρέπει να επαναληφθούν τα τελευταία επτά λεπτά του συγκεκριμένου αγώνα, με την παρουσία κόσμου! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, δεν προβλέπεται καμία εκκένωση γηπέδου μετά από τέσσερις προειδοποιήσεις-επαναλήψεις για υβριστικά συνθήματα. Αυτή προβλέπεται μετά την 5η επανάληψη, μόνο που η Τσαρούχα στην… πρεμούρα της να βάλει μπουρλότο στο Παλέ, διέταξε επανάληψη στην… 2η επανάληψη.

Όπως αναφέρει επί λέξει:

“5. Σε περίπτωση επανάληψης του ιδίου φαινομένου για 5η φορά, οι διαιτητές υποχρεούνται να προβούν σε εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους της ΚΑΕ που ασχημονούν με ενέργειες και ευθύνη της τελευταίας, θέτοντας εύλογη προς τούτο προθεσμία η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30’. Αν η εκκένωση του γηπέδου από τους φιλάθλους που ασχημονούν κατ΄ επανάληψη δεν καταστεί εφικτή, οι διαιτητές υποχρεούνται να τον διακόψουν οριστικά σε βάρος της ομάδας της οποίας οι φίλαθλοι ασχημονούν κατά τα ανωτέρω. Για την διακοπή του αγώνα είναι απαραίτητη η συμφωνία των δύο διαιτητών, που εφ’ όσον το κρίνουν αναγκαίο, συμβουλεύονται τον τεχνικό παρατηρητή του αγώνα”.

To Top