Ανεβαίνει το ποσοστό συναίνεσης των πιστωτών για το άρθρο 99 της ΚΑΕ

Η συμφωνία του Άρη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή οφείλεται εν πολλοίς στην εμπλοκή του Θόδωρου Κουρόγλου στις διαπραγματεύσεις. Πλέον οι κίτρινοι έκλεισαν μια υπόθεση που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πρόβλημα και μαζί με τις (τουλάχιστον) επτά υποθέσεις που “ελέγχει” ο Νίκος Πετράτος ευελπιστούν ότι θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν στο δικαστήριο για το άρθρο 99 επιπλέον συμφωνίες διακανονισμών.

Ο Άρης προσπαθεί να πετύχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό συναίνεσης των πιστωτών του ενόψει της εκδίκασης της υπαγωγής της ΚΑΕ στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Αν τελικά μετουσιωθούν οι προφορικές συμφωνίες σε γραπτές με τους πελάτες του Νίκου Πετράτου, συν την συμφωνία με τον Αλεξανδρή, οι κίτρινοι θα έχουν φτάσει σε ένα απολύτως ικανοποιητικό ποσοστό συναίνεσης, φυσικά πολύ πάνω από το απαιτητό 60,01%.

Το θέμα Σκορδίλη παραμένει σε εκκρεμότητα, ενδεχομένως όμως να προκύψει οριστική εξέλιξη μέσα στο επόμενο 48ωρο και να δώσει τα χέρια και ο σέντερ του Πανιωνίου. Αυτό θα είναι το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα για την άρση του απαγορευτικού από την FIBA.

 

To Top