Το «στοίχημα» με τον Φρέντι και το βάρος στη ψυχολογία!

Την πρώτη του επαφή με τις νέες του παίκτριες είχε το απόγευμα της Τετάρτης (13/11) ο Φρέντι Μπρουκς, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης» και είχε την ευκαιρία, μετά το πέρας της προπόνησης να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο Ελληνικουβανός τεχνικός τόνισε στο σύνολό του πως θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά στον ψυχολογικό τομέα, ειδικά αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου άπαντες να ξεπεράσουν το σοκ από τον αναπάντεχο χαμό του Γιώργου Περσιανλή. Μάλιστα, όλα τα κορίτσια έδωσαν την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν όσο μπορούν στη μνήμη του εκλιπόντα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αγωνιστικά είναι έτοιμη, με τον Βαλάντη Μαμάη να ηγείται αυτός της χθεσινής προπόνησης και τους ανθρώπους του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Άρη να δηλώνουν: «Ευχαριστούμε πολύ τον Βαλάντη Μαμάη που ήρθε χθες και μας βοήθησε, όπως και το προηγούμενο διάστημα, που βρίσκονταν στις προπονήσεις, όταν ο Γιώργος αναγκάζονταν να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα».

Αναμφισβήτητα, το κλίμα ήταν βαρύ και η ατμόσφαιρα περίεργη, κυρίως τα πρώτα λεπτά, όμως, όσο περνούσε ο χρόνος η κατάσταση καλυτέρευε και σίγουρα η παρουσία του Φρέντι Μπρουκς εκεί έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Άλλωστε, πέραν του βιογραφικού του, ο προαναφερθέν επιλέχθηκε στο χρονικό αυτό σημείο από τις «κίτρινες», καθώς πρόκειται για έναν ήρεμο και πράο άνθρωπο, στα μάτια του οποίου οι Θεσσαλονικείς βλέπουν έναν άνθρωπο, που χρειάζονται.

Αυτό είναι και το μεγάλο «στοίχημα» των ανθρώπων του Άρη, να μπορέσει δηλαδή ο Φρέντι να «κερδίσει» και τη ψυχολογία των παικτριών του, πέραν από την ικανότητά τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

To Top