«Μην πυροβολούμε τους παίκτες του Άρη!»

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Λεωνίδας Υφαντίδης, μίλησε για τη φιλική νίκη της ομάδας του επί του Άρη χθες με 2-1 και σχολίασε την εικόνα των «κίτρινων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι πυροβολούμε τους παίκτες του Άρη. Οι παίκτες του Άρη θέλουν στήριξη. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει ηρεμία στα παιδιά και στα αποδυτήρια για να έρθουν επιτυχή αποτελέσματα. Το παιχνίδι δεν νομίζω πως ήταν κριτήριο για τον Άρη. Ο προπονητής ήθελε να δει παίκτες που δεν έπαιζαν και κράτησε άλλους για να τους έχει δυνατούς. Πιο πολύ ένα τεστ φυσικής κατάστασης ήταν με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Άρης δεν ήταν τόσο κακός, έκανε φάσεις, στο πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις, αλλά δεν τον ήθελε η μπάλα».

Για το ποιες είναι οι δικές του εκτιμήσεις για την πορεία των «κίτρινων»: «Εγώ θα έλεγα ότι ο Άρης, αν εξαιρέσω τα τελευταία αποτελέσματα, νομίζω πως θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του στο τέλος της σεζόν. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ηρεμία, το πρόβλημα το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι. Στόχος είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Πιστεύω σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Άρη στο ντέρμπι. Από τον Άρη λείπουν σημαντικοί βαθμοί».

To Top