Ο τρελο-Μπελινέλι κέρδισε τον διαγωνισμό τρίποντων! (video)

O Marco Belinelli κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων, αφού προηγουμένως χρειάστηκε δεύτερος γύρος για να “λυγίσει” ο Bradley Beal στον Τελικό! Απογοήτευσαν Curry, Love, Johnson.

Τα μεγάλα φαβορί (Kevin Love, Stephen Curry, Kyrie Irving) έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, ο Joe Johnson έμοιαζε με… ξεχασμένο βετεράνο από το “Shooting Stars” και κάπως έτσι ο Marco Belinelli βρήκε μια καλή ευκαιρία για να κερδίσει τον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Weekend της Νέας Ορλεάνης.

Ο Ιταλός ήταν συνεπής και στους τρεις γύρους στους οποίους συμμετείχε, προκρίθηκε από την τετράδα της Δύσης στον Τελικό, είδε τον Bradley Beal να στέκεται όρθιος παρά το κακό του ξεκίνημα και τελικά κατάφερε να επικρατήσει, αφού χρειάστηκε να διεξαχθεί και δεύτερη παρτίδα.

Στον πρώτο γύρο δυο ήταν οι μεγάλες απογοητεύσεις. Ο Stephen Curry από την ομάδα της Δύσης (ίσως κι ο Kevin Love) και ο Joe Johnson από την ομάδα της Δύσης. Αργός, “βαρύς”, δεν πρόλαβε να σουτάρει από την τελευταία θέση και “έγραψε” την χειρότερη επίδοση της βραδιάς (11). Οι Belinelli-Beal πήραν την πρόκριση για τον Τελικό χωρίς να είναι τα φαβορί.

Στον Τελικό ο Belinelli ισοφάρισε την επίδοσή του στον πρώτο γύρο (19), βρέθηκε κοντά στη νίκη, όμως ο Beal πέτυχε και τα έξι σουτ από την τελευταία θέση (!) για να σταματήσει κι αυτός στους 19 πόντους! Ετσι, οι δυο παίκτες χρειάστηκαν νέο γύρο για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο Ιταλός ήταν απολαυστικός (24), παρά την δεδομένη κούραση και απογοήτευση, στοιχεία που “λύγισαν” τον Beal. Ο παίκτης των Wizards έμεινε πολύ μακριά (18) και έδωσε το βραβείο στον σουτέρ των San Antonio Spurs.

Πηγή: nba.sport24.gr 

 

To Top