Ναζλίδης: “Τελικός με Άρη που θα κριθεί στη δύναμη”

Ο Θωμάς Ναζλίδης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του, του Πλατανιά με τον Άρη όμως γνωρίζει πολύ καλά την τεράστια βαθμολογική σημασία που έχει ο αγώνας αυτός και για τις δυο ομάδες. Σε δηλώσεις που έκανε υποστήριξε πως πρόκειται για έναν “τελικό” καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει για τις δυο ομάδες. 

Ο Ναζλίδης υποβλήθηκε στα τέλη Οκτώβρη σε επέμβαση στο γόνατο και υπολογίζεται ότι σε δυο μήνες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο 26χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας είχε σκοράρει στο περυσινό αντίστοιχο ματς όπου οι Χανιώτες κατέκτησαν το τρίποντο. “Η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια. Μακάρι να κάνουμε κάτι ανάλογο με την περυσινή χρονιά όταν κερδίσαμε τον Άρη στην έδρα μας και να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη πορεία στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλληματος”, είπε και συμπλήρωσε: “Σίγουρα είναι ένας “τελικός”. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέρα από τη νίκη. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και πρέπει να την κερδίσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω”.

Ερωτηθείς σε ποια σημεία θα κριθεί το ματς επεσήμανε: “Αυτοί οι αγώνες κρίνονται στη δύναμη, στη θέληση, στο καθαρό μυαλό. Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

 

To Top