To έγγραφο της ανάκλησης και το 16% της “ΑΡΗΣ Εμπορική” (photo)

Στα δικαστήρια θα λυθεί η “μονομαχία” για την προεδρεία της ΠΑΕ Άρης, μετά τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν από την περασμένη Τετάρτη και την απόφαση της γενικής συνέλευσης να ζητήσει την αλλαγή διοικητικής σελίδας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Ειρηνοδικείο όρισε για την 1 το μεσημέρι της Τετάρτης, την εκδίκαση της υπόθεσης μετά την “αίτηση αντικατάστασης προσωρινής διοίκησης” που κατατέθηκε σήμερα από ΚΜΑ, ΑΣ και μικρομετόχους.

Συνολικά συγκεντρώνεται το 70,03% των μετόχων, αφού την αίτηση υπογράφουν (όπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύουμε) οι ΑΣ, ΚΜΑ, Μπεκιάρης, Γρανούζης, Δεσύπρης, Γρόλλιος, Παπαδόπουλος.

Μπεκιάρης και Γρανούζης έχουν δώσει ανέγκλητο πληρεξούσιο στην ΚΜΑ, ενώ ο Δεσύπρης στον ΑΣ Άρης.

Βάσει της αίτησης, επικαλούνται για την καθαίρεση της διοίκησης Σκόρδα “σπουδαίους λόγους” (π.χ. θέμα δελτίων, άρθρου 99, την προτροπή να κάνουν οι παίκτες τους τραυματίες στον αγώνα με τον Πλατανιά κ.α.) καθώς και ότι βασίζεται στην πλειοψηφία της θέλησης των μετόχων.

Μάλιστα, επικαλούνται και τη συμμετοχή της “ΑΡΗΣ Εμπορική”, η οποία κατέχει το 16,20% των μετοχών, γεγονός που “ανεβάζει” το ποσοστό στο 86,23%. Πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα υπογραφής για την “ΑΡΗΣ Εμπορική” έχουν οι Θανάσης Αθανασιάδης (πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ) και Αγαπητός Βαλογιώργης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Άρης.

To Top