“Αν αξίζει… μία να επενδύσεις στο μπάσκετ, στον Αρη αξίζει… δύο”!

Στο ξενοδοχείο PORTO PALACE πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10/03) η εκδήλωση της ΚΑΕ. προς τιμήν των χορηγών της, παρουσία των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και ιδιαίτερων προσκεκλημένων.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ (οι δηλώσεις του προέδρου Λευτέρη Αρβανίτη δημοσιεύονται σε άλλο ρεπορτάζ):

Οι εταιρίες που τιμήθηκαν από την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ήταν η Cyta Ελλάς, ο ΟΠΑΠ Α.Ε., η FORTHNET Media Holdings, η TOP GAS A.E., το ξενοδοχείο PORTO PALACE, η Arcon Hellas AEBE, η Copy House, η INTERSALONICA ΑΕΓΑ, η Κ. Λαζαρίδης και ΣΙΑ Ε.Ε. Spitze, η ChevHellas ΑΕΒΕ, η MOTOWAY Kαμπράνης Γεώργιος Α.Ε., η My Company Projects Ο.Ε. , η Super Security και το Εστιατόριο «Βερολίνο».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ, σύσσωμη η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ο Πρόεδρος, κ. Λευτέρης Αρβανίτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρος Κουρόγλου, κ. Χρήστος Γαλιλαίας και ο κ. Θωμάς Νικολός. Παρόντες ήταν ο προπονητής του ΑΡΗ, Μίλαν Μίνιτς, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι αθλητές του ΑΡΗ. Τον ΑΣ ΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, κ. Θωμάς Γιώτας, ενώ την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το μέλος της Διοίκησης, κ. Θανάσης Κώνστας.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Χαριτωνίδης, το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο παλαίμαχος αθλητής του ΑΡΗ, κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του ARIS GOLDEN CLUB, κ. Όμηρος Φωτιάδης, καθώς και οι παλαίμαχοι παίκτες του Συλλόγου, κ. Πέτρος Ράσογλου, κ. Αστέριος Γούσιος και κ. Αντώνης Κωνσταντάρας. Στην εκδήλωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρέθηκαν και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ Έμυ Βουτσά και οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Μπάμπης Οικονομόπουλος και Αντώνης Τσιάρας. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ενώ  παρέστη ακόμη και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζτζικώστας.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Cyta Ελλάς, μεγάλου χορηγού της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε, κ. Μαρίνα Νικολάου, υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ και τον κ. Αρβανίτη για την τιμητική βραδιά και την άψογη συνεργασία που διανύει τον τέταρτο χρόνο. Εκ μέρους της εταιρείας, είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε μία από τις ιστορικότητες ομάδες της χώρας. Αντλούμε αμφίδρομα τα οφέλη μίας συνεργασίας, από τα πρώτα μας βήματα βρεθήκαμε κοντά στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΑΡΗ».

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, επεσήμανε: «Μου κάνουν την ερώτηση αν αξίζει να επενδύσεις στο ελληνικό μπάσκετ και λέω πως “ναι αξίζει”. Βλέπουμε άνοδο στα εισιτήριο, οι ομάδες όπως και η Λίγκα έχουν πάρα πολλούς χορηγούς. Αν αξίζει… μία να επενδύσεις στο μπάσκετ, στον ΑΡΗ αξίζει… δύο. Είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με δυναμική και βρίσκεται σε μία προσπάθεια εξυγίανσης. Είμαι χαρούμενος που βρίσκονται στη Διοίκηση φίλοι μου, έντιμοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο ΑΡΗΣ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν.

Ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ Νίκος Στακιάς, δήλωσε: «Πρώτος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το “μομέντουμ” από την μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θέλαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας, να συνδυάσουμε το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον του ΑΡΗ. Το 1700 διαρκείας δηλώνουν μία αύξηση της τάξεως του 35%, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν» ενώ αναφέρθηκε στην δημιουργία του Μουσείου του ΑΡΗ, αλλά και για την συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία μίας πιστωτικής κάρτα».

To Top