Καταθέτει βίντεο στην έφεση για Μπακασέτα, Μπουγαΐδη και περιμένει μείωση της ποινής

Την Τετάρτη είναι η εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την τιμωρία των Μπακασέτα, Μπουγαΐδη, μετά τις αποβολές που δέχθηκαν στον Πλατανιά από τον Σταύρο Μάνταλο.

Στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό οι δυο παίκτες έχουν εκτίσει την ποινή των δύο από των τεσσάρων αγωνιστικών που τους έχει επιβληθεί.

Στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας, τονίστηκε ότι ο Άρης ζήτησε αναβολή γιατί “υπήρχε η αίσθηση ότι το δικαστήριο θα απέρριπτε την έφεση και δεν θα γινόταν μείωση της ποινής”.

Στην έφεσή της Τετάρτης ο Άρης αναμένεται να προσκομίσει βίντεο που αποδεικνύει ότι οι δυο παίκτες ήταν μακριά από τα γεγονότα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βοηθό διαιτητή Γουργιώτη.

Παράλληλα, οι κίτρινοι θέλουν να πετύχουν στην έφεση να «πέσει» η ποινή στη μια αγωνιστική (άρα να λείψουν τελικά σε δυο αγώνες) επικαλούμενοι την αοριστία του φύλλου αγώνα και όχι την κατάρριψη των κατηγοριών περί απώθησης ή εξύβρισης, στις οποίες θα υπήρχε κίνδυνος επιβολής ακόμη και μεγαλύτερης ποινής (π.χ. πέντε αγωνιστικές) από τις τέσσερις που τους επιβλήθηκε πρωτόδικα.

Αν γίνει δεκτή η έφεση και οι δύο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

To Top