Πολύ δύσκολα οι τραυματίες, σκέψεις να παίξει με ένεση ο Τσουμάνης

Με έξι απουσίες αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης. Οι τρεις ήταν τραυματίες (Καμινιώτης, Τσουμάνης, Πουλίδο), οι δυο τιμωρημένοι (Μπακασέτας, Μπουγαΐδης) και ένας και τα… δυο, ο Αγκάνθο.

Οι τραυματίες τρέχουν να… προλάβουν, προκειμένου όσοι δεν αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο να είναι έτοιμοι εν όψει ΠΑΟΚ, αλλά οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Από τους Πουλίδο, Αγκάνθο, Καμινιώτη, και Τσουμάνη, μόνο ο τελευταίος συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος, αλλά και πάλι υπάρχουν δυσκολίες. Ο ακραίος μπακ των κίτρινων, όπως έδειξε και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έχει μια φλεγμονή στη μέση που τον ενοχλεί ακόμη και όταν προσπαθεί να τρέξει με συνέπεια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τσουμάνης θα προσπαθήσει μέσα στην εβδομάδα να προπονηθεί, θέλει να παίξει και δεν αποκλείεται να κάνει ένεση για να βοηθήσει. Η απόφαση θα παρθεί σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας.

Εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το ντέρμπι θεωρείται και για τον Καμινιώτη ενώ οι δυο ισπανοί δεν προλαβαίνουν σίγουρα αφού δεν έχουν βάλει καν μπάλα στο πρόγραμμα.

To Top