Σοβαρές καταγγελίες για τα εισιτήρια του Final Four έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Θύματα μίλησαν σε εκπομπή του Mega και ανέφεραν τη δική τους περίπτωση και πώς προέκυψε ο Γολγοθάς τους.
Χαρακτηριστικά είναι η περίπτωση ενός 40χρονου, που προσπάθησε να πάρει εισιτήριο για το Final Four μαζί με την παρέα του. Ο συγκεκριμένος ήθελε να πάει στη διοργάνωση μαζί με την παρέα και πλήρωσε 1200 ευρώ ανά εισιτήριο. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ τους κόστισε όλο αυτό περίπου 6000 ευρώ.
Όπως είπε ο 40χρονος άνδρας η επικοινωνία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κράτησε μέχρι την Τετάρτη, οπότε και τα ίχνη του χάθηκαν. Σύμφωνα με την εκπομπή έχουν γίνει πάνω από 15 μηνύσεις και αφορούν γύρω σε 45-50 άτομα. Το συνολικό ποσό που έχει δοθεί για εισιτήρια που δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον ενδιαφερόμενο είναι πάνω από 50 χιλιάδες.



