Η πρόταση των μη αδειοδοτημένων ομάδων στην Σουπερλίγκα!

Τρεις μεταγραφές άνω των 22 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας, δύο ανανεώσεις συμβολαίων και άπειρες μεταγραφές κάτω των 22 ετών είναι η πρόταση που κατέθεσε ο Άρης μαζί με την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο την Κέρκυρα και τα Γιάννενα στην Σουπερλίγκα και αυτή θα συζητηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση, όπου και θα αποφασιστεί τελικά τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Sportday” η συγκεκριμένη πρόταση κατατέθηκε από τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. “Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, την ανανέωση δύο συμβολαίων που έληξαν και την διατήρηση του όρου για άπειρες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών”, είναι η πρώτη πρόταση.

Υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο: “Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, απαγόρευση ανανεώσεων και μετατόπιση του ηλιακού όρου ελεύθερων μεταγραφών από τα 22 στα 24 έτη. Κοινή συνισταμένη και των δύο προτάσεων είναι η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τον Ιανουάριο, δίχως περιορισμό ηλικίας”.

To Top