Γιαννιώτας: “Ονειρευόμαστε να βρεθούμε πρώτοι”

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ονειρεύεται τον τελικό με την Εθνική Νέων στο ευρωπαϊκό της Εσθονίας! Ο παίκτης του Άρη μίλησε για την πορεία της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, τονίζοντας πως δεν έχει κανένας μέσα στην ομάδα να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες Εθνικές.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στο “NOVA ΣΠΟΡ FM”:

Το «μυστικό» της επιτυχίας: «Από τους 18, οι 14 παίζουμε μαζί από την παίδων. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Ποιος ο στόχος της Εθνικής: «Αρχικά θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο. Το καταφέραμε. Τώρα πάμε για το καλύτερο. Το μεγάλο μας όνειρο είναι να περάσουμε στον τελικό.

Άγχος δεν έχει κανείς. Όλοι είναι έτοιμοι στην ομάδα. Όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα παίξουμε 90 λεπτά. Θα τα χαρούμε και θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε με μια πρόκριση».

Εάν τους απασχολούν τα προβλήματα στις ελληνικές ομάδες: «Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε και αγωνιζόμαστε για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Την Εθνική μας και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα και τη… χώρα. Η Εθνική ανδρών πέρασε στους 8. Εμείς στους 4. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε διακρίσεις εάν δουλέψουμε και να πετύχουμε εάν η δουλειά γίνεται σωστά. Τα αποτελέσματα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτή την ηλικία απλώς ονειρευόμαστε να βρεθούμε πρώτοι. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα από άλλους. Απλώς χρειάζεται δουλειά. Το παιχνίδι με την Αγγλία αρχίζει από σήμερα. Χαρήκαμε χθες αλλά τώρα τέλος οι πανηγυρισμοί».

To Top