Αντίστροφη μέτρηση για Κατίδη

Μέχρι αύριο, Τετάρτη, πιθανολογείται ότι θα εκδοθεί η απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του Γιώργου Κατίδη στον Άρη, έπειτα από την προσφυγή που είχε καταθέσει ο 19χρονος ποδοσφαιριστής διεκδικώντας την ελευθερία του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων, με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ να εκφράζει βεβαιότητα για τα επιχειρήματά του, αφού σημείο τριβής αποτέλεσε ένα πριμ 10.000 ευρώ για την συμπλήρωση 10 συμμετοχών, το οποίο οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλουν αμέσως μόλις ο Κατίδης έφτασε τον συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Κατά τα φαινόμενα η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής θα εκδοθεί αύριο, Τετάρτη, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ιταλία, με δεδομένο ότι οι αρμόδιοι δικαστές οφείλουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις μέχρι τις 23 Ιουλίου, όταν και ξεκινά η θερινή τους άδεια.

Εφόσον το θέμα καταλήξει εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ο Γιώργος Κατίδης θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην Εσθονία, όπου βρίσκεται με την Εθνική Νέων, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19.
Η ελληνική ομάδα αγωνίζεται την Πέμπτη (12/07) στα ημιτελικά με την Αγγλία, πράγμα που σημαίνει ότι ο αρχηγός της (αλλά και οι Γιαννιώτας, Διούδης) δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από την Παρασκευή (13/07). Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό της Κυριακής (15/07), μάλιστα, η άφιξή τους θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

To Top