ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατίδης: «Δεν έχω επαφές με διοίκηση ή Κατσαβάκη»

Πτυχές της προσωπικότητάς του αποκάλυψε ο Γιώργος Κατίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξη, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την ΠΑΕ ή με τον Μάκη Κατσαβάκη όσο βρίσκεται στην Εσθονία, αλλά και ότι δεν υποστήριζε ποτέ καμία ομάδα προτού ενταχθεί στον Άρη.

Σε κοινή συνέντευξη με τον Κώστα Σταφυλίδη του ΠΑΟΚ στο «Αθλητικό Metropolis», οι δύο φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική Νέων αποκάλυψαν πολλά ο ένας για τον άλλον… Όλα αυτά, ενώ η υπόθεση Κατίδη έχει μπει στην τελική ευθεία, με την απόφαση για την προσφυγή του να αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

Σε σχετική ερώτηση του Σταφυλίδη με… σαφή προδιάθεση, ο 19χρονος παίκτης του Άρη απάντησε: «Από μικρός δεν υποστήριζα καμία ομάδα, ήμουν αθλητής στίβου και έτρεχα σε δρόμους αντοχής. Όταν όμως ήρθα στον Άρη και έζησα το πρώτο μου παιχνίδι, το Άρης – Ολυμπιακός 1-1 με το γκολ του Μάρκο Αουρέλιο στο 92’, ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός Αρειανός, αλλά αγαπώ πάρα πολύ την ομάδα…».

Είπε όμως και ότι δεν κρατά επαφές με τους «κίτρινους», όσο βρίσκεται στην Εσθονία: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα, ούτε με τον κύριο Κατσαβάκη, ούτε με κάποιον άλλον. Έχουν μιλήσει ο Γιαννιώτας και ο Διούδης, εγώ δεν έχω μιλήσει».

Για τη χθεσινή «πρώτη», αλλά και για την προώθηση πολλών παιδιών από την Κ-20, είπε: «Έμαθα ότι είχε 5.000 κόσμο στην πρώτη προπόνηση και ενημερώνομαι για τις μεταγραφές. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα παιδιά από την Κ-20, που θα έχουν ευκαιρίες μπροστά τους. Κατά τα άλλα, δεν έχω νεότερα από την ομάδα. Αν οι παίκτες βγάλουν στο γήπεδο το 50% από αυτά που λένε και μπορούν να κάνουν, τότε ο Άρης θα πάει καλά. Αυτή την στιγμή το μυαλό μας είναι εδώ, στον ημιτελικό με την Αγγλία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φιλική σχέση του με τον Σταφυλίδη: «Η μόνη μας διαφορά, είναι στην ομάδα αίματος. Είμαστε αδέλφια. Μόνο στις κατηγορίες υποδομής είχαμε παίξει αντίπαλοι. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να σκοτωθούμε, να πλακωθούμε, να χάσουμε ή να κερδίσουμε, αλλά έξω από αυτό δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα».

 

 

To Top