Επιστρέφει Ελλάδα ή… αποφυλακίζεται ο Ψωμιάδης!

Στην Ελλάδα θα πρέπει να εκδοθεί μέχρι τις 9 Μαΐου ο Μάκης Ψωμιάδης, αφού σε περίπτωση που λήξει η εξάμηνη κράτησή του στις φυλακές των Σκοπίων υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επεκταθεί η προφυλάκισή του και να αφεθεί ελεύθερος.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Καβάλας, που είχε συλληφθεί στα Σκόπια στις αρχές Νοεμβρίου έχοντας διαφύγει την σύλληψη στην Ελλάδα, παραμένει κρατούμενος στη γειτονική χώρα, αλλά αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, προκειμένου να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έχουν εκφραστεί φόβοι πως εάν καθυστερήσει και άλλο η έκδοση του Ψωμιάδη θα παρέλθει το εξάμηνο της προφυλάκισής του στα Σκόπια και ο πρώην παράγοντας του θα βρει ένα «παράθυρο» για να αφεθεί ενδεχομένως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 55χρονος «Big Mak» κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες και για… πολλά άλλα, όπως για κατάχρηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ την περίοδο που είχε τον έλεγχό της μέχρι το 2003, ωστόσο ποτέ δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα…

To Top