Καθοριστική συνάντηση διοίκησης με την ομάδα με αφορμή το θέμα Βελλίδη

Συνάντηση της διοικούσας επιτροπής με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μια μέρα μετά το φιλικό με τη Μπενφίκα, ώστε να διευκρινιστούν συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις όλων μέσα στην ομάδα, με αφορμή το επεισόδιο Βελλίδη – Κατσαβάκη.

Απόφαση των διοικούντων είναι να μιλήσουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανοικτά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργούν μέσα στην ομάδα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, που διαταράσσουν την ηρεμία του τμήματος.

Το Σάββατο, ο Μάκης Κατσαβάκης και ο Μάρκος Βελλίδης είχαν συνάντηση και συζήτησαν για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δόθηκαν εξηγήσεις, αλλά όταν ο τεχνικός του Άρη είπε στον τερματοφύλακα να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του από όλη την ομάδα, αυτός αρνήθηκε και έτσι παραμένει σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας.

Την Κυριακή, ο Βελλίδης έδωσε το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης και δέχθηκε πολλά σχόλια από τους φιλάθλους του Άρη. «Δεν θα μπορούσα να λείψω από το παιχνίδι» έλεγε στον κόσμο, αφού προηγουμένως επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και είχε συνομιλία με τους συμπαίκτες του πριν από τη σέντρα του Άρης-Μπενφίκα. Ο Βελλίδης, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένος ακόμη και τώρα να ζητήσει δημόσια συγνώμη, είτε μέσα στην ομάδα από τους συμπαίκτες του.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάκης Κατσαβάκης επανήλθε με δηλώσεις του στο θέμα. «Όταν τον κάλεσα  δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη. Τραυματίζεται ο θεσμός του προπονητή και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ομάδας. Όλοι είπαμε να θυσιάσουμε το “εγώ”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές: άπαντες καλούνται να βρουν τρόπους να κολλήσει το γυαλί. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια από τέτοιους είδους σίριαλ. Όσο κι αν… πληγώνεται το εγώ παικτών ή προπονητών.

To Top