Ένας Αγκάνθο για το… “αγκάθι” του γκολ!

Τα νούμερα δεν χωράνε… διπλωματίες. Εννιά φιλικά για τον Άρη, δυο επίσημα παιχνίδια. Οι κίτρινοι σε αυτά έχουν πετύχει μόλις δυο γκολ. Με τη Φιορεντίνα (Τριανταφυλλάκος) και με τη Βέροια (Σουνάς). Από κει και πέρα η… χαρά αγνοείται!

Το επιθετικό πρόβλημα είναι δεδομένο. Το βλέπει όλος ο κόσμος, το σχολιάζουν οι άνθρωποι της ομάδας με πρώτον από όλους τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο προπονητής των κίτρινων περιμένει λύσεις για την επίθεση και αυτός ο λόγος που ζήτησε να αγωνιστεί έστω και λίγα λεπτά με την Μπενφίκα ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός είναι αυτός που καλείται να βρει το φάρμακο για την επίθεση. Ένας Αγκάνθο να βρει τη λύση για το… “αγκάθι” του γκολ με άλλα λόγια. Ο 31χρονος επιθετικός μπήκε στο 63′ του φιλικού με την Μπενφίκα, αλλά αυτό δεν αποτελεί αξιόπιστο δείγμα για το τι μπορεί να καταφέρει στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 9.

«Είναι πίσω. Είχε μια θλάση, που την ξεπέρασε. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά θα αργήσει λίγο για να γίνει 90λεπτο” σχολίασε σχετικά ο Μάκης Κατσαβάκης για τον Αγκάνθο.

Το θετικό είναι ότι ο ίδιος ο Ισπανός δείχνει σίγουρος για την επιτυχημένη έκβαση της αποστολής του.

“Νιώθω πολύ όμορφα και άνετα στον Άρη.  Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά σήμερα χάσαμε και είναι δεδομένο ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, μαζί με τους συμπαίκτες μου» δήλωσε μετά το παιχνίδι με τους “Αετούς” της Λισαβόντας ενώ σε ερώτηση εάν ο 31χρονος επιθετικός νιώθει  πίεση για το γκολ απάντησε κατηγορηματικά: «Καμία πίεση δεν νιώθω. Είμαι εδώ για να δώσω λύση στο θέμα του γκολ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν τομέα και  τα γκολ θα έρθουν. Έχω βάλει αρκετά γκολ στην καριέρα μου και πιστεύω πως με τη σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν».

Απομένουν μετά τα λόγια και τις θεωρίες οι πράξεις…

To Top