Κορυφώνεται η “μάχη” των διακανονισμών

Κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα η “μάχη” για την επίτευξη των διακανονισμών που αποτελεί ζήτημα μεγάλης σημασίας για τον Άρη. Οι κίτρινοι καλούνται να κλείσουν οριστικά το θέμα αυτό, να πάρουν στα χέρια τους εγγράφως την τακτοποίηση των οφειλών και να ξεπεράσουν τον σκόπελο των προσωρινών δελτίων.

Όπως είναι γνωστό οι κίτρινοι αγωνίζονται με προσωρινά δελτία, ενώ η σχετική προθεσμία λήγει την Παρασκευή στις 14 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε πρέπει να έχει βρεθεί ο τρόπος, η λύση, ώστε να αποκτήσει κανονικά δελτία για τους παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή ή έκαναν νέα συμβόλαια από τους «μικρούς».

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν πήρε κανονικά δελτία η κίτρινη ΠΑΕ, είχε να κάνει με την έλλειψη της εγγυητικής επιστολής, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο.

Το μείζον θέμα, για το οποίο καλούνται να βρουν άμεσα λύση τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ώστε να μπορεί ο σύλλογος να χρησιμοποιήσει κανονικά τις μεταγραφές (και να αποκτήσουν και στη συνέχεια δικαίωμα συμμετοχής) έχει να κάνει με τους διακανονισμούς ορισμένων παικτών, οι οποίοι δεν έχουν επιτευχθεί. Τουλάχιστον γραπτά και με συγκεκριμένη μορφή.

Πρόκειται κυρίως για τους διακανονισμούς με τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Τόχα, αλλά και του Κουλουχέρη, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το θέμα του Σηφάκη.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν καθοριστικά ραντεβού ώστε να κλείσει οριστικά το “καυτό” θέμα…

To Top