Η ΚΑΕ Άρης μοιράζει “δώρα” για τα διαρκείας!

Ένα τετραήμερο στην Κύπρο κάνει δώρο μετά από κλήρωση η ΚΑΕ Άρης, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας ή και αυτοί που θα αγοράσουν έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ “θέλοντας να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί μέχρι τώρα το εισιτήριο διαρκείας τους για τη σεζόν 2012-2013, αλλά και εκείνους που θα σπεύσουν να το κάνουν, ανακοινώνει δύο μοναδικά δώρα!

Πιο συγκεκριμένα, δύο τυχεροί φίλοι του ΑΡΗ θα διεκδικήσουν σε κλήρωση από ένα ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα με προορισμό τη Λεμεσό της Κύπρου για 3 διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείο “Four Seasons”. Τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή είναι όλα πληρωμένα.

Το ένα ταξιδιωτικό πακέτο θα διεκδικήσουν όσοι αγόρασαν ή ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους έως τις 11/09/2012 και το δεύτερο όσοι θα σπεύσουν να το προμηθευτούν από σήμερα (12/09) μέχρι και τις 23/09. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Τα πακέτα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 01/10/12 έως 31/12/12.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κλήρωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Υποστηρικτές των πακέτων είναι οι εταιρείες Kick Unit CO.CY, Γραφείο Αθλητικού Μάρκετινγκ (Κρανιδιώτη 10, ΤΚ. 83500, Κύπρος) και Del Mare Travel Agency (Κορυτσάς 10 και Αμφιθέας 98 γωνία, Π. Φάληρο, Αθήνα)”.

 

To Top