Μικρά πονταρίσματα στη Βραζιλία‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Συνεχίζουμε και σήμερα το… χαλαρό ποντάρισμα, μια και το κουπόνι δεν προσφέρεται για… φόρτωμα. Χθες δικαιωθήκαμε αναφορικά με τις «παγίδες» που έκρυβε η μέρα, πήγαμε χαλαρά και βγήκαμε κερδισμένοι.

Στις «Μπόμπες» η Σάο Καετάνο έβγαλε ένα εύκολο «Διπλό» κόντρα στη Αμέρικα Μινέιρο (2-5) και παρότι εμείς καλυφθήκαμε στο «Draw No Bet» (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) πληρωθήκαμε απόδοση 2.50. Στα «Μονά» η Βουλγαρία μας πλήρωσε τον «Άσσο», όμως στην Αυστραλία πέσαμε θύμα των πολλών και μεγάλων εκπλήξεων που είχε η χθεσινή μέρα (ήττα 2-1 από την Ιορδανία).

Στα σημερινά προγνωστικά έχουμε επιλέξει για την κατηγορία «Μονά» δύο σημεία από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αρχικά με 35 ευρώ ποντάρισμα τον «Άσσο» της Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα στη Σάο Πάολο που προσφέρεται στο 1.83 στην BetVictor και έπειτα με 30 ευρώ ποντάρισμα τον «Άσσο» της Σάντος με αντίπαλο τη Φλαμένγκο που παίζεται στο 1.75 στην William Hill.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top