ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Χαίρομαι που προσπαθώ να προσφέρω κι εγώ στην ομάδα”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έδειξε και κόντρα στον Απόλλωνα ότι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να δώσει λύσεις στην περιφέρεια και ο ίδιος μετά το παιχνίδι εξέφρασε την χαρά του που προσφέρει στην ομάδα του.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ επεσήμανε αρχικά: “Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά, περιορίσαμε τα όπλα του αντιπάλου, κυρίως τους παίκτες στην περιφέρεια, που παίζουν πολύ ένας εναντίον ενός. Ήμασταν εύστοχοι, βάλαμε τη μπάλα στους ψηλούς μας, πήραμε πόντους και από εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε λίγο η εικόνα μας, δεν ήμασταν πιεστικοί στην άμυνα, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι όταν μείωσαν την διαφορά και το παιχνίδι κύλησε θεωρητικά εύκολα”.

Για το ότι και οι δύο ομάδες είχαν κίνητρο για τη νίκη υπογράμμισε: “Ξέραμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά εμείς περισσότερο, αυτό το δείξαμε. Μέσα στο γήπεδό μας είχαμε πλεονέκτημα. Χρειαζόμασταν τη νίκη όπως χρειαζόμαστε τη νίκη και μέσα στο Λαύριο, που είναι εξίσου σημαντικός για το κυνήγι της τέταρτης θέσης”.

Για την δική του απόδοση σχολίασε: “Αισθάνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερα. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και δεσίματος με τους συμπαίκτες μου και χαίρομαι με την κατάσταση αυτή, που προσπαθώ να προσφέρω κι εγώ στην ομάδα”.

To Top