ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κύπελλο και Eurocup την ίδια ημέρα η Λιμόζ λόγω… παραθύρων!

Λόγω λάθος προγραμματισμού και λόγω «παραθύρων» η Λιμόζ είναι αναγκασμένη να δώσει δύο αγώνες την ίδια ημέρα, για δυο διαφορετικές διοργανώσεις: για το EuroCup και το Κύπελλο Γαλλίας!

Σύμφωνα, με την «L’Equipe» η γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ… πρωτοτύπησε, καθώς επέλεξε να βάλει τον αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στη Λιμόζ και την Ερέρ Τουλόν, την ίδια ημέρα (07/11), που η πρώτη δίνει αγώνα και για το EuroCup, εκτός έδρας, κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας!

Η αναμέτρηση θα έπρεπε να είχε αναβληθεί για τις 28 Νοεμβρίου, ωστόσο η γαλλική ομοσπονδία το αρνήθηκε, γιατί εκείνες τις ημέρες διεξάγονται τα παιχνίδια των «παραθύρων», λέγοντας πως δεν μπορούν να γίνουν αγώνες σε εκείνη την περίοδο.

Από την άλλη, από τις 6-12 Νοεμβρίου το «Μπουμπλάν» (η έδρα της Λιμόζ) έχει δεσμευτεί για αγώνες τένις. Έτσι, η γαλλική ομοσπονδία αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα Κυπέλλου την ίδια ημέρα, που η Λιμόζ δίνει και ευρωπαϊκό αγώνα, κόντρα στη Λιέτουβος.

Για τον αγώνα Κυπέλλου, η Λιμόζ θα πρέπει να δηλώσει τους «νέους» της, με μοναδική υποχρέωση να υπάρχουν στην αποστολή και τρεις με επαγγελματικό συμβόλαιο, με την πλειοψηφία της ομάδας να μεταβαίνει στο Βίλνιους για τον αγώνα με τον λιθουανικό σύλλογο.

To Top