ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κενό των… 17 ημερών του Άρη, στον δεύτερο γύρο!

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει αύριο για τον Άρη, με την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Αιγίνιο, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” από εδώ και στο εξής μετά και την βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου γύρου, είναι να εξασφαλίσουν όσο πιο νωρίς γίνεται και μαθηματικά την άνοδο, ίσως και πριν την… αναγκαστική διακοπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μετά την οριστική αποχώρηση (και) της Βέροιας από το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αναγκαστικά οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα μείνουν ανενεργοί για 17 μέρες!

Κι αυτό γιατί μετά το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός έδρας) στις 29 Απριλίου, κανονικά οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχόντουσαν βάση προγράμματος τη Βέροια και έπειτα τον Αχαρναϊκό. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, παρότι θα εξασφαλίσουν τους έξι βαθμούς, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αποχωρήσει.

Επόμενη αναμέτρηση, θα είναι αυτή με την Σπάρτη (ξανά εκτός έδρας) στις 16 Μαΐου. Φυσικά μέχρι τότε, πολλά μπορεί να έχουν κριθεί. Ίσως ο Άρης να έχει “κλειδώσει” την επιστροφή στη φυσική του θέση ή ίσως να χρειάζεται ορισμένους βαθμούς για να το πετύχει.

Αν και ευχή όλων, είναι να το πετύχει, ακόμα και στη… διακοπή των υποχρεώσεών του!

To Top