Εύκολα οι Ουόριορς το 1-0 με τους Πέλικανς

Οι Ουόριορς άνοιξαν το λογαριασμό στα ημιτελικά της Δύσης επικρατώντας εύκολα 123-101 των Πέλικανς, με τον Γκριν να κάνει triple double.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Κάρι ήταν και πάλι εκτός λόγω του τραυματισμού του, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Ουόριορς να πάρουν την πρώτη τους νίκη στους ημιτελικούς της Δύσης και να στείλουν το μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό στη σειρά.

Με μια επιβλητική εμφάνιση διέλυσαν τους Πέλικανς, έχοντας κορυφαίο τον Γκριν που έκανε triple double με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ ενώ είχε ακόμα 3 κλεψίματα και 2 τάπες σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ο Τόμπσον με 27 πόντους, με τον Ντουράντ να σημειώνει 26 με 13 ριμπάουντ.

Το ματς είχε ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο 12λεπτο με τους Ουόριορς να βρίσκουν αντίσταση και να είναι μπροστά μόλις με έναν πόντο (35-34). Στο δεύτερο 12λεπτο οι Ουόριορς έκαναν πάρτι και κάπου εκεί τελείωσε το ματς αφού το ημίχρονο έκλεισε υπέρ τους με 76-55.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ συντήρησε τη διαφορά που είχε πάρει για να έρθει το τελικό 123-101. Οι Πέλικανς βρέθηκαν σε κακό βράδυ με το Μίροτιτς να μην είναι αυτή τη φορά το βαρόμετρο της ομάδας του.

Ο Ισπανός φόργουορντ έμεινε στους 9 πόντους και άφησε τον Ντέιβις (21π., 10ριμπ.) να παλεύει μόνος του. Στους 15 πόντους ο Μουρ, στις 11 ασίστ ο Ρόντο.

Οι Ουόριορς έκαναν το 1-0 στη σειρά που θα συνεχιστεί στο Όκλαντ με την δεύτερη αναμέτρηση τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/5, 05:30).

To Top