ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν… παίζει μόνος για τον Μαρτίνες ο Άρης

Όπως είχαμε αναφέρει και προ ημερών, σε προηγούμενο ρεπορτάζ, για μία ακόμα φορά ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, Νίκολα Μαρτίνες.

Θα ντυνόταν στα «κιτρινόμαυρα» από καιρό, αν ο Άρης δεχόταν να τον πάρει ως δανεικό, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Γι αυτό και τώρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κινηθούν οι ιθύνοντες του Άρη αστραπιαία και να συμφωνήσουν μαζί του, καθώς ήδη ο Πανιώνιος έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ ο εκπρόσωπος του παίκτη, αναζητά ομάδα στο MLS, δίχως επιτυχία μέχρι στιγμής.Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στον Πειραιά γνωρίζουν πως ο Άρης θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Νίκολα Μαρτίνες, καθώς τις τελευταίες μέρες, φιλοξενείται και στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ, όπως επίσης και στην Κύπρο.

Μάλιστα στην Μεγαλόνησο, έχοντας στενότερη επαφή με τον παίκτη, υποστηρίζουν πως προτεραιότητα του 30χρονου ποδοσφαιριστή αν μείνει ελεύθερος είναι η παραμονή στην Ελλάδα, με την προοπτική του Άρη να τον αφήνει πλήρως ικανοποιημένο.

Ο παίκτης βρισκεται μία… ανάσα από την λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, καθώς ούτε και φέτος φαίνεται να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Πρόταση απόκτησής του δεν έχει έρθει ποτέ στον Πειραιά και από τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2019 τελειώνει το συμβόλαιό του, δεν αποκλείεται να τον αφήσουν ελεύθερο από φέτος.

To Top