Σιγάλας, Μπόνι και οι υπόλοιποι στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης

Οι αφίξεις των παικτών που θα πάρουν μέρος στο σημερινό σπουδαίο φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο συνεχίστηκαν. Ο πρώην αρχηγός του Άρη, Γιώργος Σιγάλας έφτασε στη Θεσσαλονίκη ενώ χθες αφίχθη από το Λονδίνο και ο Στιβ Μπάκναλ που κι αυτός φόρεσε τη φανέλα των κίτρινων. Όλοι οι βετεράνοι βρέθηκαν σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ως γνωστόν και ο Μάριο Μπόνι και μαζί με τους υπόλοιπους βετεράνους επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης όπου έγιναν δεκτοί από τον Αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα . Οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τους παλαίμαχους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε : «Καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη παλιές δόξες του μπάσκετ, αθλητές με τους οποίους μεγαλώσαμε, αθλητές οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και χάρισαν πολλές χαρές στους φιλάθλους των ομάδων μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τον σημερινό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και σε όλους τους αθλητές που βρίσκονται στην πόλη μας για να συμμετέχουν σε αυτόν. Ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας και ακόμα και στη σημερινή δύσκολη εποχή, δίνει το παράδειγμα για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο»

To Top