Ζουμπουρίδης: “Δεν… ξήλωσε κανένας κανέναν! Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει”

Καμία απόφαση για “ξήλωμα” της διοικούσας επιτροπής δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη, αντιθέτως προτάθηκε σε όλους να συμμετάσχουν στη διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά αρνήθηκαν.

Αυτά υποστήριξε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης σε δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις ριζοσπαστικές αποφάσεις που πήρε η ΚΜΑ: «Αυτές οι ριζοσπαστικές αποφάσεις είναι πολύ σοβαρές. Αυτή την απόφαση την πήραμε μετά τη γενική συνέλευση, για αυτό είμαστε διοίκηση της κοινωνίας μελών Άρη για να επέμβουμε στις εξελίξεις. Οι άνθρωποι αυτοί κλήθηκαν να συμμετάσχουνε και δε θέλανε. Δεν τους «ξήλωσε» κανένας. Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει, να παει μπροστά και να γίνει εξυγίανση. Ο έλεγχος ξεκινάει από αύριο. Σήμερα έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. στις 9 το βράδυ. Θα είμαστε όλοι παρόντες μαζί με τον Α.Σ. τα μέλη της διοίκησης και της ΚΜΑ για να βγάλουμε αποφάσεις. Η διοίκηση που θα αποφασίσουμε σήμερα να κατατεθεί στο πρωτοδικείο, ώστε να μας εγκρίνει ο δικαστής. Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι ενωμένος. Προχωράμε κανονικά για να παμε μπροστά τον Άρη. Δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα τα ονόματα. Για τον Σπυρίδωνα δε γνωρίζω όλα θα αποφασιστούν στο Δ.Σ».

Για το θέμα του προπονητή: «Υπάρχουνε δυο τρία ονόματα, θα δούμε και για αυτά. Το καλύτερο θα ήταν ένας συνδυασμός. Αυτός που θα έρθει θα ήταν καλό να έχει και κάποιον εκ των έσω, όπως τον Γιάννη Μηχαλήτσο, ώστε να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί. Μπορεί να είναι και Έλληνας μπορεί και ξένος».

Για το αν υπάρχει πραξικόπημα: «Δεν αλλάξαμε τη διοίκηση, αυτή η διοίκηση ήταν προσωρινή. Ποιος μίλησε για πραξικόπημα; Έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση και να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, αυτά τα άτομα δε δέχτηκαν και αυτό είναι όλο».

Για τον έλεγχο που θα γίνει στην ΠΑΕ: «Ο έλεγχος θα ξεκινήσει αύριο. Υπογράφθηκαν τα χαρτιά, μαζεύτηκαν τα χρήματα για την προκαταβολή και ξεκινάει ο έλεγχος. Το αποτέλεσμα του ελέγχου θα βγει αν θυμάμαι καλά σε 60 με 90 μέρες αν δεν κάνω λάθος. Θα έρθουν λογιστές από την Αθήνα για να μείνουν εδώ. Το σημαντικότερο είναι να γίνει σωστή δουλειά».

Για το αν υπάρχει θέμα ΑΦΜ: «Πρώτη φορά το άκουω. Άλλα θέματα είναι πρωτεύοντα, δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι της παρούσης».

To Top