Απύθμενο θράσος από τον Κόντη: “Όχι μόνο δεν πήρα, αλλά μου χρωστάνε!”

Του λείπει η δημοσιότητα προφανώς του Γιάννη Κόντη… Εμφανίστηκε στα ΙΕΚ Δομή και αφού παραδέχτηκε πως είναι Παναθηναϊκός δήλωσε πως όχι μόνο δεν πήρε χρήματα από τον Άρη, αλλά του χρωστάνε κιόλας οι κίτρινοι! Απύθμενο θράσος από έναν υπάλληλο της ΠΑΕ που απέκτησε δικαιώματα εξαιτίας της ανυπαρξίας άλλων… Όλα πάντως θα τα δείξει ο έλεγχος!

Ο Γιάννης Κόντης σε σχετική ερώτηση απάντησε πως όποιος τον κατηγορεί ότι πήρε λεφτά από την ΠΑΕ Άρης είναι βλάκας. “Όχι μόνο δεν πήρα αλλά μου χρωστάνε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως “είμαι Παναθηναϊκός και δεν το έκρυψα ποτέ αυτό. Όταν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό χαιρόμουν», δήλωσε ο πρώην παράγοντας του Άρη.

“Δεν έπαιρνα μέρος στα Δ.Σ της ομάδας γιατί δεν με καλούσαν, παρόλα αυτά έκαναν ότι τους έλεγα”.

Σχετικά με την “κόντρα” του με τον Ολυμπιακό σχολίασε πως «μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν τον Μαρινάκη».

«Κλινική περίπτωση ο Σκόρδας”, τόνισε για τον πρώην πρόεδρο του Άρη και συμπλήρωσε για εκείνον: “Το μόνο που ήθελε ήταν να δει εμένα κρεμασμένο και την ομάδα να καταστρέφεται».

“Δεν θα πήγαινα ποτέ στον ΠΑΟΚ κυρίως επειδή δεν θα με ήθελαν, αλλά και για τον κόσμο του Άρη”.

Όσο για το πέρασμα του από τον Άρη είπε: «Φταίω που άφησα ανθρωπάκια να κρύβονται από πίσω μου. Έτσι έπαιρνα εγώ πάντα την ευθύνη των πράξεων τους. Το δεύτερο μου λάθος είναι ότι πίστεψα πως θα μου έδιναν την ομάδα».

To Top