Ο απολογισμός του βόλεϊ Γυναικών: Ο τελικός, το τρεμπλ, η Ευρώπη και το… μικρό γήπεδο (photo)

Τον απολογισμό του έτους που φεύγει έκανε το γυναικείο βόλεϊ του Άρη, σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τίτλους και διακρίσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναφέρει χαρακτηριστικά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Το 2018 για το τμήμα μας ήταν σπουδαίο. Ήταν μια χρονιά ορόσημο για την ιστορία του συλλόγου. Ήταν μια χρονιά που το γυναικείο τμήμα μας κατάφερε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο τελικό του πρωταθλήματος. Μια χρονιά που το τμήμα μας αγωνίστηκε στην Ευρώπη μετά από 24 χρόνια και πέτυχε μάλιστα και την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το 2018 όμως ήταν η απόλυτη χρόνια και για τα αναπτυξιακά μας τμήματα. Αναδειχθήκαμε πρωταθλητές Ελλάδος στις νεάνιδες στις κορασίδες και στις παγκορασίδες. Το δικό μας τρεμπλ και το πρώτο στην ιστορία του Ελληνικού γυναικείου volley που συμβαίνει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Μεγάλη επιτυχία όμως για εμάς αποτελεί το γεγονός πως το γήπεδο μας πολλές φορές μέσα στη χρονιά φάνηκε “πολύ μικρό”, καθώς ο κόσμος του συλλόγου μας έδινε ώθηση στις επιτυχίες.

Το 2018 όμως τελείωσε…και το 2019 ήρθε. Μια χρονιά που πρέπει δώσουμε όλοι το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση ώστε να κατακτήσουμε ότι μας αξίζει. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία».

To Top