ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Τόνσο

Θυμίζει… νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα ο Άρης, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, ήρθε να προστεθεί και ο Μαρτίν Τόνσο, που εν τέλει δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα, από τις τελευταίες μέρες θητείας του στον Αστέρα Τρίπολης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης έχει ουκ ολίγα προβλήματα απουσιών να αντιμετωπίσει και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να στερηθεί και τον Μαρτίν Τόνσο, τον οποίο προόριζε μέχρι και για το αρχικό σχήμα.

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος θα ακολουθήσει και σήμερα συντηρητικό πρόγραμμα και εφόσον το Σάββατο νιώσει καλύτερα και προπονηθεί κανονικά, τότε θα τον συμπεριλάβει για αρχή στην αποστολή.

Το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει άγνωστο, διότι υπάρχει και ο παράγοντας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου στην Λάρισα, που εγκυμονεί κινδύνους, ειδικά για έναν ευάλωτο παίκτη, με ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες.

Οι τελικές αποφάσεις από τον προπονητή του Άρη θα παρθούν το Σάββατο, μόλις διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο 29χρονος μέσος.

 

To Top