ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, συμπλήρωσε 50 αγώνες με τα “κιτρινόμαυρα”! (video)

Στα 31 του χρόνια, ζει μία ονειρική σεζόν, την καλύτερη στην καριέρα του, καθώς πέρα από βασικός και αναντικατάστατος είναι και αρχηγός του Άρη στη Σούπερ Λιγκ. Ο Γιώργος Δεληζήσης συμπλήρωσε 50 αγώνες με τα “κιτρινόμαυρα”!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Κοζανίτης κεντρικός αμυντικός ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2017 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να βοηθήσει στην επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του θέση, την πρώτη κατηγορία. Όχι μόνο καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα από τον Δημήτρη Σπανό, αλλά πολύ γρήγορα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, συμπλήρωσε συνολικά 50 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη. Εκ των οποίων οι 29 στη Φούτμπολ Λιγκ, 17 φέτος στη Σούπερ Λιγκ και τέσσερις αγώνες στο Κύπελλο, πέρσι αλλά και φέτος. Δεν αποβλήθηκε ποτέ, έχει δει οκτώ κίτρινες κάρτες σε 4.462 λεπτά συμμετοχής!Σκόραρε τρία γκολ, στη Φούτμπολ Λιγκ όλα, σε παιχνίδια που έδωσε “τρίποντα” στην ομάδα του.

Πλέον, το μόνο που απομένει για τον Γιώργο Δεληζήση, είναι να κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που είχε γίνει γνωστό πως θα συμβεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι προτεραιότητες στην πορεία άλλαξαν και το θέμα πήγε χρονικά πίσω, καθώς ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές. Αρης και “Δέλη” άλλωστε έχουν συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

To Top