ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός κόντρα στον πατέρα του ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς…

Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς είναι μεταγραφικός στόχος του Άρη σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ και άνθρωπος των κίτρινων θα βρεθεί αύριο στο Βελιγράδι για να τον δει αγωνιζόμενο. Το ρεπορτάζ της Βοϊβοντίνα αναφέρει πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βασικός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο Μαρακανά του Βελιγραδίου ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί αύριο τη Βοϊβοντίνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Βοϊβοντίνα, Ράντοβαν Κριβοκάπιτς (έχει περάσει από Βέροια και Ηρακλή) δεν έχει καταλήξει ακόμα στην 11αδα που θα χρησιμοποιήσει, αλλά το ρεπορτάζ από το Νόβισαντ (έδρα της Βοϊβοντίνα) αναφέρει πως ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει προβλήμα τραυματισμού που είχε μέσα στη βδομάδα.

Ο Κριβοκάπιτς έχει στη διάθεσή του και τα τρία νέα αποκτήματα της Βοϊβοντίνα (Βουκ Μιτόσεβιτς, Σέκου Κονέ και Μπόγιαν Μάτιτς), ενώ εκτός του Μιλόγεβιτς υπολογίζει και στους Γκόιγκοφ και Ντζούριτσιν.

Η εκτίμηση που υπάρχει στη Σερβία είναι πως ο Μιλόγεβιτς θα είναι βασικός στον αγώνα απέναντι στον πατέρα του Βλάνταν, που είναι τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, οπότε ο άνθρωπος του Άρη που θα βρεθεί εκεί, θα έχει την ευκαιρία να καταγράψει τι θα κάνει ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στο χορτάρι του Μαρακανά.

To Top