ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Δεν προχωράει του Νταλό στη Σολέ”, γράφουν οι Γάλλοι

Δεν προχωράει η απόκτηση του Μπορίς Νταλό από τη Σολέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ouest-France “η Σολέ βρήκε στο πρόσωπο του Μπορίς Νταλό τον παίκτη που αναζητούσε, αλλά η απόκτησή του τελικά έχει λίγες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, λόγω ενός διαδικαστικού προβλήματος”.

Οι Γάλλοι δεν αναφέρουν ποιο είναι αυτό το “διαδικαστικό πρόβλημα”, αλλά είναι προφανές πως πρόκειται για το θέμα του ποσού των 20.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβάλλουν (τουλάχιστον) στον Άρη, εφόσον θέλουν τον παίκτη, ώστε να μην πληρώσει η ΚΑΕ πρόστιμο στον ΕΣΑΚΕ επειδή θα έχει ξεκινήσει τον β’ γύρο του πρωταθλήματος με έξι ξένους και θα τον ολοκλήρωνε με πέντε, στη περίπτωση που αποχωρούσε ο Νταλό, όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το PRESSARIS.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βάσει του ρεπορτάζ της Ouest-France, σημαίνει πως δεν προχωράει η μεταγραφή του Νταλό στη Σολέ, χωρίς πάντως να μπορεί κανείς να αποκλείσει 100% αυτό το ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση ο Νταλό συνεχίζει να προπονείται με τον Άρη και να είναι μέλος της ομάδας, στο οποίο η ΚΑΕ είναι απολύτως συνεπής απέναντί του.

To Top