Κόντρα «γιγάντων» στο Μάντσεστερ και ο Άγιαξ απέναντι στον Ρονάλντο…

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις σε Μάντσεστερ και Άμστερνταμ συνεχίζεται απόψε (22.00) η δεύτερη μέρα της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα των Μέσι και Σουάρες με στόχο να… καταφέρει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσιάζει για εκείνη η προϊστορία απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα, που στους τελικούς του 2009 και του 2011 επικράτησε με άνεση των «κόκκινων διαβόλων» και έχει ηττηθεί μόλις 1 φορά στις τελευταίες 8 συναντήσεις τους. Με μοναδικό αμφίβολο τον Ντεμπελέ οι Καταλανοί, θα περιμένει Ερέρα και Μάτιτς ο Νορβηγός τεχνικός του συλλόγου του Μάντσεστερ, που είδε τον Ράσφορντ να προπονείται κανονικά την Τρίτη, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταρμιάν, Μπαϊγί, Αλέξις και Βαλένσια.

Στο άλλο ματς της βραδιάς στο Άμστερνταμ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιχειρήσει να έχει συνέχεια ο δρόμος της Γιουβέντους στη φετινή διοργάνωση του κορυφαίου διασυλλογικού επιπέδου, κόντρα στον μαχητικό Άγιαξ.

Αήττητοι στα τελευταία 10 ματς κόντρα στον Άγιαξ οι «μπιανκονέρι», που είχαν επικρατήσει του Αίαντα και στα πέναλτι του μεγάλου τελικού του θεσμού το 1996. Εκτός ο Μαζράουι και ο Μπαντέ για τους γηπεδούχους στο Άμστερνταμ, Κιελίνι, Τσαν και Κάσερες τέθηκαν νοκ-άουτ για τη Γιουβέντους.

To Top