ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρώην Γιουγκοσλαβία ενώνεται για τον Λάζαρο Λέσιτς με έντονη παρουσία του… Αυτοκράτορα! (photos)

Ο Λάζαρο Λέσιτς γίνεται σήμερα 80 χρονών και για χάρη του ενώνεται ξανά όλο το μπάσκετ της πρώην Γιουγκοσλαβίας, παρουσία και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Λευτέρη Σούμποτιτς, του Μιχαήλ Μισούνοφ και του Άρη!

Τεράστια ονόματα του πρώην ενωμένους γιουγκοσλαβικού μπάσκετ θα βρεθούν σήμερα στα Σκόπια προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον θρύλο του σερβικού μπάσκετ, Λάζαρο Λέσιτς, επί χρόνια βοηθού του Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και προπονητή των κίτρινων την εποχή της Αυτοκρατορίας.

Μίρκο Νόβοσελ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Μπόγνταν Τάνιεβιτς, Ντίνο Ράτζα, Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, Ίβο Ντανέου, Νίκολας Πλέτσας, Ράτο Τβρντιτς, Νταμίρ Σόλμαν, Ζέλικο Γιέρκοφ και άλλοι θα είναι παρόντες στα Σκόπια για να ευχηθούν στο μπασκετικό σύμβολο των πάλαι ποτέ κραταιών πλάβι χρόνια πολλά για τα 80α γενέθλιά του!

Ο Άρης εκπροσωπείται εκεί από τους Γιαννάκη, Σούμποτιτς και Μισούνοφ, ενώ ο Χάρης Παπαγεωργίου έστειλε φανέλα του Άρη με τις υπογραφές των παικτών ως δώρο στον Λέσιτς.

Ο Σκοπιανός αργυρός Ολυμπιονίκης Μπλάγκογια Γκεοργκιέφσκι τόνισε για την σημερινή εκδήλωση πως “είναι μια ευκαιρία να αποδώσουμε στον Λέσιτς την αναγνώριση που πρέπει για όλα όσα έκανε για το μπάσκετ των Σκοπίων και τον αθλητισμό. Διαπιστώσαμε ότι την ιδέα μας στήριξαν πολλοί. Τα πρόσωπα που θα είναι παρόντα δείχνουν τι έχει αφήσει πίσω του ο Λέσιτς όχι μόνο στο μπάσκετ των Σκοπίων, αλλά γενικότερα στο άθλημα”.

 

To Top