Έρχεται η UEFA στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, “τρέχουν” για να είναι έτοιμοι στον Άρη

Έφτασε η μέρα που κλιμάκιο της UEFA θα επισκεφτεί το “Κλεάνθης Βικελίδης” για να επιθεωρήσει το γήπεδο, ενόψει της συμμετοχής του Άρη στο Europa League.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το διήμερο 20-21 Μαΐου, κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, επιφορτισμένο με τέτοιου είδους ευθύνες θα επισκεφτεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη, όπως είχε γνωστοποιήσει προ ημερών η ΠΑΕ Άρης. Ενδεχομένως το “Κλεάνθης Βικελίδης” να μην είναι και το μοναδικό γήπεδο ομάδας που έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα επιθεωρήσει η συγκεκριμένη επιτροπή…

Δεν αποκλείεται, ακόμα και σήμερα, να επιχειρήσει μία πρώτη “αυτοψία” στο γήπεδο του Άρη το οποίο βρίσκεται σε περίοδος ολικής ανακαίνισης.

Οι απεσταλμένοι της UEFA θα λάβουν γνώση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των εργασιών, ώστε να κρίνουν, αν μπορεί το γήπεδο να είναι στην κατάλληλη κατάσταση για τον πρώτο επίσημο αγώνα, που θα γίνει προς τα τέλη του Ιουλίου.

Aπό πλευράς Άρη, αυτό που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι πως όλες οι εργασίες στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές του Ιουλίου, άρα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς η εταιρία που του Ευάγγελου Παντζαρτζίδη που τις έχει αναλάβει “τρέχει” από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να μην υπάρξουν εμπόδια.

Εξάλλου, τα κριτήρια για τα προκριματικά του Europa League, δεν είναι και τόσο αυστηρά, όσο είναι για τους ομίλους…

To Top