ΜΠΑΣΚΕΤ

300 παιδιά συμμετείχαν στο πετυχημένο “3 on 3” του ΑΣ Άρη! (photostory)

Έπεσε χθες η αυλαία του τουρνουά 3on3 που διοργάνωσαν τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΑΣ Άρης, και στο οποίο έλαβαν μέρος 300 παιδιά!

Μάλιστα, όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι ομάδες έλυσαν τις «διαφορές» τους στην παράταση σε δύο τελικούς, ενώ στον τρίτο τελικό των παίδων (γενν. 2000-΄01), οι «Εξολοθρευτές» δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους «Dunkers».

Να σημειωθεί ότι στους τελικούς το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, αφού απηύθηνε χαιρετισμό στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, έκανε τις απονομές, για ν΄ ακολουθήσει και μία μικρή πρωτοχρονιάτικη γιορτή για όλους και όλες, που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος, Μίλτος Μηλιάτης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς αυτής της διοργάνωσης και συνεργάτες μου και συγκεκριμένα στους κ.κ. Βασίλη Πηγαδά, Πέτρο Αποστόλου, όπως, επίσης, και στους υπόλοιπους προπονητές, Γιώργο Παπαευσταθίου, Σοφία Καμπίτση, Χρήστο Μανούρα, Νίκο Σιμεντζή, Λευτέρη Δημητρό, Λουίζα Καμπίτση, αλλά και στους γονείς όλων των παιδιών, που στάθηκαν αρωγοί, βοηθώντας, από την πλευρά τους, στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Επίσης, σε όλους τους αθλητές, που συμμετείχαν, εκτός των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Άρης, συνολικά 50 στον αριθμό, που με την παρουσία τους απέδειξαν ότι το μπάσκετ είναι πάνω απ΄ όλα και ότι η πόρτα του ΑΡΗ είναι ανοιχτή για κάθε αθλητή και αθλήτρια, ο οποίος αγαπάει την πορτοκαλί μπάλα, ανεξαρτήτως της οπαδικής τους προτίμησης».

Πηγή: arisac.gr

To Top