ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “σίγουροι” του Τερζή, ο “πονοκέφαλος” στα χαφ και ο Λάρσον…

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με την Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία, καθώς απομένουν δυο μόλις προπονήσεις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σε αυτές, θα πρέπει ο 48χρονος κόουτς να αποφασίσει για τους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Θεσσαλούς, έχοντας προβλήματα να διαχειριστεί.

Κι αν για τον Χουλιάν Κουέστα, ο αντικαταστάτης είναι βέβαιος και δεν είναι άλλος από τον Φαμπιάν Έμαν, δεν ισχύει το ίδιο για τον Λούκας Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε και έχει δημιουργήσει… πονοκέφαλο στον Έλληνα κόουτς. Ως διαθέσιμες επιλογές, αυτή τη στιγμή έχει δύο ποδοσφαιριστές. Τους Λερίν Ντουάρτε και Αμπού Μπα. Από τους δύο (κανένας δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής φέτος), μόνο ο δεύτερος είναι αμυντικό χαφ, άρα μπορεί να καλύψει το κενό στο ανασταλτικό κομμάτι.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι επιλογές των Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα, που επίσης έχουν αγωνιστεί ως αμυντικά χαφ στο παρελθόν, αλλά όχι κατά την διάρκεια παρουσίας τους στον Άρη…

Όσον αφορά τους “σίγουρους”, αυτοί είναι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φραν Βέλεθ, Λίντσεϊ Ροζ και Μιχάι Κόρχουτ στην άμυνα και Χαβιέ Ματίγια στην μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση, δεν χάνουν θέσεις βασικών οι Γιάννης Φετφατζίδης (MVP του Άρη μέχρι στιγμής), Μπράουν Ιντέγε και Νικολά Ντιγκινί με τον Ντάνιελ Λάρσον να έχει αυξημένες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, διεκδικώντας την θέση από τον Μπρούνο Γκάμα.

Ο Σουηδός έχει ανεβεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας να βρίσκει τον καλό του εαυτό, κάτι που θα αποδειχθεί απόλυτα χρήσιμο για την φετινή ομάδα.

To Top