ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “θέλω” του Βέλεθ από τον Άρη και το μήνυμα ανανέωσης του Ιντέγε!

Ο πρώτος που άνοιξε τον… χορό των συζητήσεων για ανανέωση με τον Άρη, είναι ο Φραν Βέλεθ, όπως επισημάναμε και την προηγούμενη εβδομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η παρουσία του εκπροσώπου του Ισπανού στόπερ στην Ελλάδα, συνδυάστηκε και με συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Φραν Βέλεθ έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, όπως και ο Άρης, αρκεί να ικανοποιηθούν ορισμένες επιθυμίες του. Αρχικά, να υπάρξει αναπροσαρμογή του οικονομικού σκέλους του συμβολαίου του προς τα πάνω, κάτι που είχε ήδη στο μυαλό του ο Άρης και θα του το πρότεινε ούτως ή άλλως. Και δεύτερον να μπορεί να ταξιδεύει στην Ισπανία όποτε αυτό είναι εφικτό και το επιτρέπει το πρόγραμμα της ομάδας, όπως έγινε πέρσι και θα γίνει και φέτος, καθώς η οικογένειά του μένει μόνιμα εκεί.

Πρόκειται για δύο “θέλω”, που στον Άρη δεν κρίνονται καθόλου υπερβολικά, αντιθέτως αναμενόμενα, δείχνοντας πως οι δύο πλευρές έχουν κοινή γραμμή σκέψης και πως η ανανέωση θα είναι εύκολη υπόθεση, εφόσον το επιθυμούν πραγματικά.

Όσον αφορά τον Μπράουν Ιντέγε; Επί της ουσίας πέταξε το… μπαλάκι στον Άρη με την δήλωσή του σε εφημερίδα της Νιγηρίας.

“Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεσε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω”, είπε ο έμπειρος φορ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτό τον ρυθμό, όπως κάνει στα δύο τελευταία ματς, δεν αργεί η πρόταση ανανέωσης, καθώς άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την νοοτροπία του και την αγωνιστική του εικόνα, από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην ομάδα.

 

To Top