ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολες στιγμές για Κουέστα, περνάει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου…

Άσχημη τροπή έχει πάρει το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον Χουλιάν Κουέστα που τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον Ισπανό να επιλέγει εν τέλει το χειρουργείο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Ίβηρας γκολκίπερ θα περάσει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες! Η εγχείριση θα γίνει σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Η μαγνητική στην οποία είχε υποβληθεί κατέγραψε πρόσθιο εξάρθρημα ώμου. Οι δρόμοι ήταν δύο για τον Ισπανό. Είτε να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και να είναι έτοιμος νωρίτερα, αλλά πάντα με τον φόβο της υποτροπής να είναι μεγάλος, είτε να χειρουργηθεί.

Εν τέλει αποφάσισε το δεύτερο, όπως συνηθίζει άλλωστε κάθε παίκτης σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να επανέλθει απόλυτα υγιής, δίχως τον φόβο νέου τραυματισμού, πολύ πιο σοβαρού.

Ο Ισπανός είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή, όμως έχει στο πλευρό του όλη την ομάδα, που θα τον στηρίξει στην αποθεραπεία του, προκειμένου να είναι σύντομος ακόμα και νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο.

 

To Top