ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με απουσίες στην Αθήνα ο Άρης, αποφασίζει για αποστολή και ενδεκάδα ο Ένινγκ

Δύο προβλήματα προέκυψαν τις τελευταίες μέρες κι έτσι ο Άρης θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα δίχως δύο ποδοσφαιριστές του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ανήμερα των γενεθλίων του χθες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς ταλαιπωρείται από δηλητηρίαση!

Ο Σουηδός μπακ, εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο, όπου έμεινε χθες για παρακολούθηση. Στέκεται μάλιστα ιδιαίτερα άτυχος, διότι δεν προλαβαίνει να αναρρώσει ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Προηγήθηκε ο Μάρτιν Τόνσο, που μπορεί να μην έχει τόσο βασικό ρόλο όσο ο Σουντγκρεν, αλλά ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα κομβικό για τον ίδιο σημείο.

Ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων το επόμενο δεκαήμερο.

Κι όλα αυτά σε ένα σημείο, όπου άρχισε να κερδίζει σημαντικό έδαφος στην εκτίμηση του Μίχαελ Ένινγκ. Ο Τόνσο με την έλευση του Γερμανού προσπαθούσε καθημερινά στις προπονήσεις και πήρε τις ευκαιρίες του. Είχε συζητήσει μαζί του, εκφράζοντας ανοιχτά πως τον υπολογίζει όσο θα συνεχίσει να δείχνει την ίδια διάθεση. Άλλωστε, υπήρξε θετικός κάθε φορά που αγωνίστηκε με τον Γερμανό στον πάγκο του Άρη και άπαντες έδειχναν ικανοποιημένοι από την βελτίωση του Αργεντινού.

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να αφήσει στην άκρη τα δύο αυτά προβλήματα και να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αρχική ενδεκάδα, αλλά και φυσικά ποιους παίκτες θα έχει στον πάγκο της η ομάδα για το αυριανό ντέρμπι.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα και εν συνεχεία θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

To Top