«Αντίδοτα» Σολτάνι, Σανκαρέ σε επίθεση και άμυνα

Μαθημένα στα δύσκολα ο Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Γιώργος Σεμερτζίδης ετοιμάζονται να… αντιδράσουν μετά τον κεραυνό εν αιθρία και την αποχώρηση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Το ξαφνικό διαζύγιο με τον Κροάτη επιθετικό δημιουργεί αυτόματα πρόβλημα στην επίθεση και ήδη αναζητούνται οι λύσεις. Εκ των έσω φυσικά…
Τα κουκιά είναι μετρημένα… Ο Καρίμ Σολτάνι αναμένεται να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Τσέζαρεκ στην επίθεση. Ο Γαλλοαλγερινός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και θα είναι ο κεντρικός επιθετικός στη μάχη του Περιστερίου.

Από κει και πέρα, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι η επόμενη λύση, αν και δε είναι κλασικός. Τα νέα δεδομένα ίσως αναγκάσουν τους δυο υπηρεσιακούς προπονητές να πάρουν στην αποστολή για την Αθήνα και έναν από τους νεαρούς επιθετικούς (Κανούλα ή Τοπούζη) για τον πάγκο.
Σανκα
Σε ότι αφορά την άμυνα, οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και τα πολλά λάθη του Φράνσις Ντίκο στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτά με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, ίσως του στοιχίσουν τη θέση του στην ενδεκάδα.

Στη χθεσινή προπόνηση και στην τακτική που έκαναν οι Μιχαλήτσος, Σεμερτζίδης τη θέση του Ντίκο δίπλα στον Λαζαρίδη πήρε ο Καλίφα Σανκαρέ που αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του.

To Top